Rólunk
1431614781_519_phoca_thumb_l_5

Mega Farm Lovarda

Szeretettel várunk lovardánkba!

Rólunk: 2001 óta foglalkozunk lovagoltatással, lovak bértartásával és rendezvények szervezésével. 2014 nyarán költöztünk át Pécelre, erre a gyönyörű helyre. Családias és barátságos hangulatban ismerkedhetnek meg a vendégeink a tanyasi élettel, a természettel és a tündéri állatainkkal. Amíg a család egy tagja lovagol, addig a többiek sem unatkoznak. Területünkön állatsimogató található háztáji állatokkal (szamár, marha, tyúk, nyúl, kacsa, birka, kecske, malac…), szaletli, cso-csó asztal, csúszda, hinta, stb.

Jelenleg: Fő tevékenységünk a lovasok oktatása egészen a kicsiktől a felnőttekig egyénitől a csoportokig. (Erről a lovagoltatás menü pont alatt olvashatnak.) A lovasok oktatásán kívül szervezünk lovas, illetve tanya szülinapokat, tanya élménynapokat, házi lovas ügyességi vetélkedőket, lovas túrákat. Célunk, hogy minél több emberrel megszeretessük ezt a gyönyörű sportot, s minél több embert ki tudjunk csalogatni a természetbe, hogy vendégeink kiszakadhassanak a városi stresszes életből.

Jövőképünk: Szeretnénk minél több emberhez elérni, ezért több tevékenység is alakulóban van. Szeretnénk nem csak gyermekeknek szülinapos rendezvényeket szervezni, hanem felnőtteknek baráti összejövetelek helyszínéül szolgálni, cégeknek pedig csapatépítő programokat kínálni. Iskolásoknak környezetismeret szerzés, illetve csapat építés céljából jó hangulatú, de mégis dolgos tanyasi napot létrehozni.

MegaFarmLovarda - 2020 Minden jog fenntartva!